Australci koji vole pivo, žive u Victoriji i imaju više od 18 godina mogu se prijaviti za najbolju fudbalerku "uzgojenu" kod kuće, tijekom karantene.

"Iako nikome ne treba izgovor za fudbalerku, izolacija bi mogla postati razlog koji ste toliko čekali", komentirala je Craft pivovara Moon Dog na Instagramu i objavila nagradnu igru kojom će vlasnika najbolje nostalgične frizure nagraditi godišnjom zalihom piva.

Osim toga, svi oni koji se late škara i ožive jedinstveni stil frizura koje se vijore vratom i ramenima dobit će četiri komada Strawb Van Damme sour alea s okusom jagode.

Dok se neki sjete "neugodnjaka" na glavi listajući školske albume ili gledajući stare filmove, drugi i dalje nemaju ništa protiv kultne frizure koju treba znati nositi.

Tako primjerice, u australskom gradu Kurri Kurri, oko 150 kilometara od Sydneya, tradicionalno se održava i natjecanje za najbolju fudbalerku.

"S prednje strane posao, sa stražnje zabava", jedna je od uzrečica, koje se naravno odnose na kosu, natjecatelja koji drže do svoje frizure baš kao i svojedobno Mel Gibson, Hulk Hogan, ali i David Bowie.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju