Pileća krilca
Ozbiljno, ne želite naručiti nešto od čega će vam usta i ruke biti kao da ste netom kuhali dvadeset litara ajvara!

Češnjak
Ovaj zdravi mladić sadrži alil-metil sulfid (AMS), hlapljivu tekućinu koja se prilikom konzumiranja apsorbira u krv, a potom izbija kroz pore, tako da vam se smrdi samo dah već i koža. A istraživanja pokazuju da oni s neugodnim mirisom na prvom, najčešće ne dobiju priliku za drugi dejt.

Pohani prsteni od luka (onion rings)
Da, naručivanje ovog jela pokazujete da i niste nešto maštoviti, a osim toga, miris kojim ćete odisati bit će sličan onom kao da ste se upravo vratili s nekog stočnog sajma.

Rebrica
Da, izvrsna su, slažemo se, ali objekt vaše pažnje na dejtu možda neće blagonaklono gledati na rijeke masti koje će vam teći niz lice. Ne, ne vadite se izgovorom da možda voli pse...

Kukuruz
Poput krilca i rebaraca, i klip kukuruza spada u kategoriju jela koje treba izbjegavati. Jedino što može biti zabavno je igrica "imam li nešto među zubima" koja ipak neće biti zabavna svima.

Hot Dog
Koliko god ga je užitak jesti, opasnost od fleka na košulji je prevelika da biste riskirali.

Fast Food općenito
Kao što i sam naziv hrane govori. To je za na brzaka. Na prvom dejtu želite laganu, mirnu romantičnu večericu. Ne komadiće Majburgera između četvorke i petice.

Zapečeni grah
Loša ideja, uopće se nećemo truditi objašnjavati zašto.

Slane koštice i kokice
Ogroman postotak šanse da će vam nešto zeleno ili žuto zapeti točno tamo gdje ne želite. A i jezik izgubi osjet od previše soli...

Kolači
Sladoled je puno bolji izbor od kolača. Ako vas vidi kako halapljivo proždirete slatkiše, možda se naglo ohladi!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju