Tema: #kukuruz

Sloppy Joe: Neuredni sendvič kojem uredno ne možemo odoljeti!

11.10.2017
Sloppy Joe

Lijeni, neuredni ili aljkavi sendvič Sloppy Joe američki je klasik i idealan način da iskoristite višak umaka bolonjez; bez obzira na naziv koji mu ne laska, teško ćete mu odoljeti…

Nezamjeniva ljetna grickalica: Kako savršeno ispeći klip kukuruza?

1.8.2016
Pečeni kukuruz

I sama pomisao na pečeni kukuruz s maslacem od češnjaka bit će dovoljna da odmah naložite vatricu...

Najslasnije iznenađenje! Recept za pečeni kukuruz kakav još niste probali

7.9.2015
img placeholder

Pečeni kukuruz odličan je 'grijač' ruku i zdravi međuobrok. Iskoriste trenutnu ponudu kukuruza u trgovinama i na tržnicama, pa pripremite pečene klipove s kojima ćete oduševiti ukućane i prijatelje.

Kukuruz: Najbolji izbor ovoga ljeta

23.7.2015
img placeholder

Kuhan, pečen, ili u bilo kojem drugom obliku, osim što je ukusan, kukuruz je i sjajan za vaše zdravlje. S kukuruzom nikako ne možete pogriješiti, pa ako se još niste upoznali sa svim njegovim benefitima - eto vam još jedna prilika!

Najbolji street food gradovi planeta!

12.6.2015
img placeholder

Kada putujemo, koja vam je najvažnija stvar što se hrane tiče? Sigurno se podrazumijeva da bude svježa i lokalna tako da možete okusiti najbolje od pojedinog grada, no je li vam bitno i kako je proizvedena? Ovdje prvenstveno mislimo na neke minimalne higijenske uvijete na koje smo navikli kod kuće...

Kukuruz – novi dodatak koktelima!

5.6.2015
img placeholder

Povrće je stalno prisutno u svijetu alkoholnih pića. Pića poput viskija i votke često sadrže kukuruz, zajedno s žitaricama poput ječma i raži. No, možete li zamisliti kukuruz u primjerice, koktelima? Ipak, u zadnje vrijeme - i to se mijenja.

Kako savršeno ispeći klip kukuruza!

18.9.2014
img placeholder

Sve, ali baš sve što stavimo na roštilj iznimno je ukusno. Dakako, meso, riba, mekušci, ali i povrće, kruh, čak i voće...A današnji specijalitet, kukuruz na roštilju sa maslacem od češnjaka i paprike jedna je od sitnica koja će vam samom pomisli zatitrati nosnice i definitivno natjerati da naložite vatricu!

Pizza koja stoji 60.000 kuna!?

21.3.2014
img placeholder

Rijetki od nas imaju vremena i/ili volje malo dublje razmišljati o hrani koju jedemo, o porijeklu, povijesti, o tome kako je, kad, gdje i od čega nastala. Donosimo vam zato neke interesantne činjenice koje vam mogu biti koristan uvod u raspravu sljedeći put kada pojedete finu juhu ili mrkvicu...

punkufer.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice punkufer.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice punkufer.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se