Kulinarski institut Kul IN iz Siska u Novoj 2016. godini, nakon dugogodišnje uspješne suradnje s talijanskom kulinarskom školom ALMA, objavljuje novu internacionalnu suradnju i ekspanziju prema istoku te s izuzetnim zadovoljstvom predstavlja kineski kulinarski institut iz Hong Konga (CCI)!

Kulinarski institut Kul IN od svog osnutka 2011. godine uspješno njeguje internacionalnu suradnju s kulinarskom školom ALMA iz Italije pružajući svojim polaznicima bogato internacionalno iskustvo u školovanju i praksi u međunarodnom studentskom okruženju formirajući tako buduće profesionalne kuhare s naglaskom na specijalizaciji u talijanskoj gastronomiji.

Uz ostale lokalne programe s izuzetnim zadovoljstvom najavljujemo novu internacionalnu suradnju s kineskim kulinarskim institutom iz Hong Konga. Kako bi uspjeli predstaviti samo mali dio ove bogate gastronomske priče predvidjeli smo trodnevne radionice u jutarnjem i popodnevnom terminu, kao i degustaciju kineskih specijaliteta iz ruku vrhunskih majstora sa kineskog kulinarskog instituta (CCI).

Ovisno o složenosti pripreme jela, radionice su podijeljene na kuhare amatere (srijeda 27.01.), poluprofesionalce (četvrtak 28.01.) i profesionalce (petak 29.01.). Birati možete između termina od 09 do 12 ili 14 do 17 sati. A ukoliko još uvijek niste sigurni želite li sudjelovati u samoj radionici prepustite se aromama čarobnog istoka koje će preplaviti Kulinarski institut Kul IN u Sisku te nam se pridružite na prezentaciji i degustaciji kineskih delicija.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju