Ako volite praviti slastice, a želite usavršiti svoju vještinu, Kulinarski institut u Sisku organizira Tjedni tečaj slastičarstva, namjenjen profesionalnim, ali i slastičarima početnicima.

Profesionalni slastičari na tečaju mogu specijalizirati svoju edukaciju, a početnici preusmjeriti svoju karijeru prema profesionalnom slastičarstvu.

Cilj tečaja je u kratkom vremenskom periodu polaznicima pružiti konkretna znanja u slastičarstvu, omogućiti im rad s najsuvremenijom opremom te ih pripremiti za nove profesionalne izazove.

Teme tečaja bit će: praline, macaronsi, ekleri, petit fours, 3D torte i moderne torte. Osim pripreme slastica, polaznici će naučiti i različite stilove dekoracija. A sve to će im pokazati voditelj tečaja Marko Hernaut.

Tečaj se održava od 15. do 21. listopada u trajanju od 42 sata. Cijena je 4.800 kuna, a uključuje tečaj, smještaj u Sisku, ručak u Kul IN-u, nastavni materijal te pregaču.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem kontakt obrasca na stranici, maila info@kulinst.com te na telefone 044/538-880 i 099/266-8918.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju