Ako vam je oduvijek bila želja postati profesionalni kuhar, no iz nekog razloga njezino ispunjenje nije dolazilo na red, sada je vrijeme da ju ostvarite. Kulinarski Institut u Sisku, u suradnji s bistroom Veronika nudi sponzorstvo jednom sretniku koji će se usavršavati na Kul Inu, a potom ga čeka i posao!

Jednom polazniku Kulinarski Institut će osigurati školovanje i profesionalno usavršavanje na području kulinarstva s ciljem stjecanja certifikata Profesionalni kuhar. Kandidati ne trebaju imati predznanje u kulinarstvu, ali trebaju imati veliku želju za radom i učenjem.

Polaznika očekuje intenzivan dvomjesečni tečaj na Kul Inu s osiguranim smještajem u Sisku, internacionalno okruženje, mentorstvo tijekom trajanja programa te osigurano radno mjesto po završetku programa.

Za stipendiju se mogu prijaviti punoljetne osobe, odgovorne, pedantne i organizirane, spremne na intenzivan rad i sezonski posao u dogovoru s Bistroom Veronika te moraju znati engleski jezik.

Školovanje će se odvijati od 12. ožujka do 11. svibnja 2018., a prijave traju do 28. veljače. Testiranje odabranih kandidata održava se 2. ožujka u jutarnjim satima.

Prijaviti se možete na mail info@kulinst.com s naznakom „Prijava za stipendiju“. Trebate poslati ispunjenu prijavnicu za program Kulinarstvo, kopiju diplome ili svjedodžbe, kopiju osobne iskaznice, motivacijsko pismo za zaposlenje u Bistrou Veronika te životopis. Nepotpune prijave neće se razmatrati.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju