Sastojci: 
350 grama svježih vrganja 
4 žlice maslinovog ulja
1 češanj češnjaka 
5 jaja 
sol i papar po želji 
Priprema:
1. Vrganje obrišite vlažnom krpom ili ih nakratko stavite pod tekući mlaz da biste ih očistili. Narežite ih na kockice jednake veličine. Češnjak narežite na sitne komadiće. 
2. U tavu ugrijte tri žlice maslinovog ulja, pa nježno pirjajte gljive i češnjak dok ne ispari većina vode. Za to će vam biti potrebno oko pet minuta.
3. U tavu dodajte preostalu žlicu maslinova ulja, pa razbijte jedno po jedno jaje u tavu. Drvenom kuhačom nježno miješajte dok se jaja ne počnu grudati. 
4. Poslužite sa svježim peršinom, par kapi limuna i kriškama toplog kruha. Dobar tek!
                    ${intro}
                    
            
        
 
               
               
               
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            
