Jesen je i kalendarski najavila svoj početak, puni elana i energije vratili smo se na svoja radna mjesta, napunjeni za novu sezonu. A sezona se polako, ali sigurno počinje zahuktavati i kada je riječ o tulumima. Onaj najoriginalniji uskoro nas očekuje na jednom posve neobičnom i neočekivanom mjestu.

Malo je onih do kojih dosad već nije došao glas kako Jameson svake godine organizira neke od najjačih partija u gradu, za koje uvijek vlada ogromno zanimanje.

To nimalo ne čudi, s obzirom na to da su Jameson tulumi uvijek ispunjeni kul, ležernom vibrom, vrhunskom muzikom te sjajnom hranom i cugom. Tajni partiji, underground prostori, nastupi tajnih bendova i odlični kokteli zaštitini su znak Jameson tuluma, a sada nas očekuje nešto posve drugačije, istovremeno električno, uzbudljivo i tajanstveno.

Bivša tvornica vlakova Gredelj promijenit će ime i na jednu večer postati Jameson Factory. Što ćete sve tamo moći doživjeti i isprobati, osim naravno, vrhunskog irskog viskija? Organizatori ne žele otkriti sve, ali čekaju nas makete vlakova, performans varenja i bubnjari na limenim bačvama.

Jameson Factory Jameson Factory (Foto: PR)

Jameson Factory @Gredelj Central Station u petak, 19. listopada, od 20 sati, postaje mjesto sa najvećom pošiljkom Jamesona u gradu. Mjesta su limitirana, stoga požurite kako bi dobili jedinstvenu priliku biti dijelom ovog nedvojbeno najoriginalnijeg jesenskog tuluma.

Na linku potražite besplatnu ulaznicu, a više informacija saznajte na Facebooku.  

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju