Obrok možete započeti kremastom juhom od cvjetače na povrtnom temeljcu koja će zagrijati kosti.

Umjesto pečene purice ili odojka, na jelovniku će se naći pečeni sejtan, koji ste prethodno marinirali u kombinaciji ulja, začina i senfa.

Na kraju se zasladite blagdanskim kuglofom koji je napravljen bez ijedne namirnice životinjskog porijekla. Dobar tek i ugodni blagdani!

U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima

Fina krem juha od cvjetače idealna za zimske večeri

Slasna pečenka s krumpirima u kojoj možete uživati bez grižnje savjesti

Recept za čokoladni kuglof nakon kojeg ćete polizati prste