Nova društvena platforma pojavila se na internetu, a mogli bismo ju opisati kao mješavinu Facebooka i Couchsurfinga. TripTogether spaja ljubitelje putovanja, a cilj joj je povezati vas s vašim "travel buddyjem".

Grupa mladih putnika osmislila je ovu platformu jer smatraju da je usmena preporuka puno bolja od bilo kakvog vodiča. Tako su i poručili da, čim se ulogirate na TripTogether, stupate u svijet aktivnih chatova, poveznica i sjećanja koje se na mreži stvaraju u svakom trenutku, pa je to i najbolji način da upoznate nekoga tko dijeli vaše želje što se putovanja tiče, pa se možda zajedno otisnete i u novu avanturu.

Da, većina nas putuje s prijateljima ili partnerima, no svatko ima neke svoje želje i potrebe prilikom posjete novim mjestima, pa putovanje često zahtijeva i kompromis, a ovdje možete pronaći osobe koja vam mogu biti savršeni partneri na putovanju jer dijeli iste želje kao i vi.

TripTogether već ima milijun registriranih putnika koji su na stranici podijelili više od 20 tisuća svojih iskustava s putovanja u razne krajeve svijeta.

Na stranicu se možete ulogirati i kao lokalac koji će svakom putniku poželjeti dobrodošlicu u svom kraju, pružiti svoju pomoć i biti vodič prilikom njihova posjeta.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju