1. Pomiješajte tjesteninu i avokado
Avokado je iznimno zdravo voće bogato bjelančevinama koje je idealno za pretvaranje u efektni umak. U blenderu napravite pesto uz dodatak bosiljka, tostiranih pinjola i cherry rajčica, pa ga pomiješajte sa špagetima.

2. Kuhajte tjesteninu ala rižoto
Pravi rižoto tijekom kuhanja na tavici lagano se podlijeva temeljcem, zbog čega riža ispušta veću količinu škrobi i postaje kremasta. Na isti način možete napraviti i tjesteninu te tako uštedjeti na vrhnju za kuhanje.

3. Tjestenina sa sezamom
Umak od sezama nije samo koristan alat za pripremu humusa. Tahini možete iskoristiti i za pretvaranje jela od tjestenine u kremasto jelo. Pomiješajte malo tahinija s mlijekom od badema, umakom od soje, limunovim sokom i medom, pa taj fini umak prelijte preko željene tjestenine.

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom Prodaja nekih vrsta iznutrica u SAD-u je zabranjene Od 1971. godine U Hrvatskoj se ovaj komad mesa može kupiti u bilo kojoj mesnici, a u SAD-u je prodaja zabranjena zakonom

Jedino mjesto na Velebitu na kojem ćete sigurno sresti medvjeda Kuterevo - 5 Kuterevo - 3 Kuterevo - 2 +8 Kuterevo - 12