Otok Korčula jedan je od naših najšarmantnijih otoka s kristalno čistim i plavim morem, skrovitim uvalama i skromnom te još uvijek nerazvikanom, ali posve zadivljujućom ljepotom. Uz prirodne ljepote može se pohvaliti i bogatom poviješću i vrhunskom gastronomijom, što ju čini idealnim mjestom za sve istinske ljubitelje dobre hrane i pića.

Posjetitelja otoka Korčule ovoga ljeta očekuje nova poslastica. Svoja vrata 16. lipnja ekskluzivno otvara Supper Club (Trg kralja Tomislava 2) – sjajno osmišljen koncept koji spaja dobru hranu, piće, kvalitetnu glazbu i zanimljiv interijer. Smješten u mjestu Korčula, u samom srcu otoka, okružen srednjevjekovnim kamenim zidinama, Supper Club nesumnjivo će postati jedno od najpopularnijih odredišta na Korčuli. Klub je uređen sa street art motivima Klub je uređen sa street art motivima (Foto: Filip Brala)
Misao vodilja kojom su se vodili vlasnici prilikom uređenja interijera, kao i prostrane vanjske terase, bila je urbani street art. Tako su tu svoje mjesto pronašli inspirativni natpisi, street grafiti, šarene fotelje i viseće industrial lampe, koje bitno pridonose cjelokupnom ugođaju.

Od gastronomske ponude Supper Cluba izdvajaju se Mason burgeri, osmišljeni pod vodstvom kuhara Ivana Zidara, vlasnike istoimene franšize. Mason burgeri nositelji su titule najboljih burgera 2017. godine u Hrvatskoj, a odlikuju se fantastičnim okusima i mirisima, kao i uvijek inovativnim kombinacijama različitih sastojaka.

U ponudi Supper Cluba naći će se i vrhunski steakovi, kao i širok izbor pizza, koje će pripremati renomirani pizza majstor Toni Profito. Bogata ponuda ljetnih koktela, džinova i ostalih pića, kao i gostovanja inozemnih house DJ-eva upotpunjuju super ponudu Supper Cluba.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako izgleda novo mjesto za izlaske na Korčuli. Gastro ponuda po mjeri ljubitelja mesa Gastro ponuda po mjeri ljubitelja mesa (Foto: Filip Brala)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju