Zamislite da dođete jedan dan na posao malo kasnije, a ono svi oko vas veseli, skaču, viču, pjevaju… Pitate što se događa, a kolega vam odgovara kako je vaš šef odlučio odvesti cijelu firmu na krstarenje! Ne vjerujete i dalje, e pa, bolje da počnete, jer čuda su moguća!

Predsjednik uprave jedne američke kompanije, koja broji oko 800 zaposlenih, odlučio je nagraditi sve zaposlenike na prilično luksuzan način: odlaskom na krstarenje po Karibima.

Gary Bertch, osnivač i predsjednik tvrtke, ovu je odluku zaposlenima priopćio prije Božića, nakon što je analiza poslovanja pokazala kako su postignuti svi zacrtani ciljevi. Kad su čuli za ovo, djelatnici su zaključili kako bolji poklon nisu mogli dobiti.

Za potrebe putovanja osigurana su 4 charter leta koji će sretnike odvesti do Miamija, odakle će, nakon prospavane noći u hotelu s pet zvjezdica, započeti njihova karipska avantura. Krstarenje će potrajati tjedan dana, a za to vrijeme, zaposlenici će uživati u maksimalnom luksuzu.

Kompanija koja je osnovana prije 40 godina, već je i prije organizirala slične stvari. Naime, od '89 je nudila mogućnost zimskog odmora svojim zaposlenima kad bi ispunili ciljeve, no od recesije prije par godina, zapala je u teško stanje te se tek sad počela polako oporavljati.

Jednom ranije bilo je organizirano i slično krstarenje, a dokaz kako se zaposleni u firmi itekako dobro zabavljaj, jest podatak da su popili svu pivu na brodu!

U svakom slučaju, što drugo poželjeti osim da dobijete i vi ovakvog šefa.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju