Qatar Airways slavi osvajanje nagrade Skytrax za najbolju zrakoplovnu kompaniju na svijetu 2017. godine pružajući putnicima odlične popuste na letove u najpopularnija turistička odredišta u svojoj neprestano rastućoj mreži odredišta u sklopu svoje globalne kampanje "Letite s najboljom zrakoplovnom kompanijom na svijetu“.

Povod pružanju te posebne ponude nedavni je niz uspjeha Qatar Airwaysa na dodjeli nagrada Skytrax održanoj tijekom manifestacije "Paris Air Show“ prošlog mjeseca, gdje je kompanija osvojila sljedeće nagrade: "Najbolja zrakoplovna kompanija na svijetu", "Najbolje sjedalo poslovnog razreda“, "Najbolja zrakoplovna kompanija na Bliskom istoku“ i "Najbolji lounge prvog razreda“.

Putnici sada mogu iskoristiti pogodnost odličnih popusta na cijene letova u najpopularnija odredišta diljem svijeta unutar Qatar Airwaysove neprestano rastuće mreže odredišta koja se rasprostire na 6 kontinenata.

Glavni komercijalni direktor Qatar Airwaysa gosp. Ehab Amin izjavio je:

Neizmjerno smo ponosni što smo odabrani za najbolju zrakoplovnu kompaniju na svijetu, ali i najbolju zrakoplovnu kompaniju na Bliskom istoku, kao i kompaniju s najboljim poslovnim razredom te najboljim 'lounge' prostorom prvog razreda.

Iznimno nam je drago što možemo proslaviti navedene uspjehe zajedno s našim putnicima diljem svijeta te se nadamo da će im ova posebna ponuda omogućiti da iskuse našu poznatu i nagrađivanu uslugu tijekom putovanja u neko od brojnih odredišta u našoj neprestano rastućoj mreži.


Putnici mogu iskoristiti odlične ponude prilikom rezervacije karte do 19. srpnja na ovoj internetskoj stranici za putovanja sve do kraja 2017. godine. Osim toga, članovi Qatar Airwaysova programa vjernosti Privilege Club mogu ostvariti dodatne Q-milje prilikom rezervacije na qatarairways.hr*

Qatar Airways zadržao je vodeću poziciju u zrakoplovnoj industriji predstavljanjem svog inovativnog i patentiranog koncepta u poslovnom razredu naziva Qsuite s ciljem unapređenja industrije i transformiranja iskustva leta u poslovnom razredu. Qsuite uključuje prvi puta u zrakoplovnoj industriji dostupan dvostruki krevet uz prilagodljive pregrade koje omogućuju putnicima koji sjede zajedno pretvaranje svojih sjedala u privatni odjeljak.

Prilagodljive pregrade i pomični TV ekrani na četirima središnjim sjedalima omogućuju kolegama, prijateljima i obiteljima koje putuju zajedno pretvaranje svog prostora u privatni apartman, što omogućuje rad, zajednički objed i druženje. Te nove karakteristike pružaju vrhunsku prilagodljivost iskustva putovanja koje omogućuje putnicima da stvore okruženje prilagođeno njihovim jedinstvenim potrebama.

Uz neprestano rastuću mrežu odredišta i modernu flotu od 200 zrakoplova, kompanija nastavlja sa otvaranjem novih odredišta tijekom 2017./18. kao što su Skopje, Sarajevo i Kijev te brojna druga.

Kako biste saznali više o ovoj i drugim ponudama Qatar Airwaysa, molimo Vas da posjetite službenu stranicu aviokompanije

*Primjenjuju se posebni uvjeti i pravila. Primjenjuju se razdoblja kada putovanja nisu moguća. Molimo provjerite sve uvjete i pravila prilikom izrade rezervacije ovdje

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju