Vila Pepeljuga je ime ladanjske kuće u naselju Vižovlje u Krapinsko-zagorskoj županiji te je otprilike 45 kilometara udaljena od Zagreba.

Stara hrastova kućica u potpunosti je obnovljena, a okružena je zelenilom. Idealna je za sve one koji vole prirodu i žele se odmoriti od stresne svakodnevice. Prvi susjed nalazi se tek 400-stotinjak dalje, pa vam je privatnost zajamčena.

Slika nije dostupna Putovanja 225 kuna za noćenje: Šumska kućica kod Mrežnice savršena za prave pustolove

Kuća je opremljena svim potrebnim sitnicama za ugodan boravak. Gostima je na raspolaganju spavaća soba za maksimalno pet osoba, ali i dnevna soba s kaučem. Tu je i kupaonica, kuhinja i blagovaonica koje su uređene u starinskom duhu.

Na terasi se nalazi veliki drveni stol, roštilj i peka, ali i velike posude za pripremu paprikaša zapremnine osam i 13 litara. Prostor oko kuće idealan je za bavljenje rekreativnim aktivnostima – od nogometa do badmintona, a preporučuje se i istražiti okolicu Zagorja na biciklu.

Slika nije dostupna Putovanja Stisni reset: Kućica na vrhu brda kod Rakovice idealna za potpuno opuštanje

Vila Pepeljuga se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 285 kuna za noć. Što vas sve ovdje očekuje, provjerite u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju