Većina filmskih ljubitelja koncept Home exchange poznaje iz komedije “Ljubav i praznici”, gdje u glavnim ulogama Kate Winslet i Cameron Diaz zamjene svoje kuće, i promijene ne samo lokaciju nego i svoj život.

Zahvaljujući HomeExchange.com, najvećem i najbrže rastućem svjetskom portalu za zamjenu kuća preko interneta, snovi o uzbudljivom, idiličnom provodu i prekrasnom, bijelom Božiću, kao i europskoj zimi uz koktel u badiću - mogu postati stvarnost, i to bez da vas dovedu do bankrota.

Među hrvatskim članovima postoje i oni koji koriste zamjene ljeta za zimu, vikendice na moru mijenjaju za kuću na skijalištu. Za ostale članove, također je u trendu mijenjati ljetni odmor za zimski. Australka, Karen Brady, svoj je stan u Sydneyu mijenjala za vikendicu u Francuskoj. “Ideja o skijanju za Božić za nas je odjednom postala stvarnost, a bajkoviti doživljaj nezaboravan je za cijelu obitelj.”.



Još uvijek imate dovoljno vremena da kroz mjesec Studeni isplanirate vašu Božićnu idilu. Zahvaljujući LAST MINUTE opciji na ovoj stranici moguće je da u svega par klikova dogovorite gdje i kada se zamijeniti. 3-5 dana dovoljni su da provedete totalno drukčiji odmor. Kad još jednom razmislimo, nova godina u plićaku i picigin, a netko istovremeno čuva naš stan u ledenom Zagrebu... Zakon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju