1. Tko pije taj i gubi
Iako mnoge od vas privlači besplatno piće koje dobijete u većini kockarnica diljem Las Vegasa, ako ga prihvatite, možete biti sigurni kako ćete uloženi novac i izgubiti. Ništa nije besplatno pa tako ni ta cuga. Ako želite dobiti - nemojte piti!

2. Postoje mašine koje uvijek gube
Jeste li znali kako nisu svi automati za igranje dobitni? Postoje automati na kojima je šansa da dobijete puno veća nego da igrate na nekim drugima. To su stvari o kojima nitko ne priča, no istina je da su vam šanse za dobitak veće ako ne igrate s mašinom već s pravim ljudima. Koji su možda vještiji od vas, tako da opet - mućak...

3. Morate uložiti sve kako biste sve i dobili

Ako ste pogledali film Jackpot u kojem Ashton Kutcher nakon svadbe s Cameron Diaz osvaja Jackpot uz pomoć samo jednog "Quartera" (25 centi), mislite kako je tako lako moguće osvojiti milijune? To nije istina. Morate uložiti maksimalno kako biste maksimalno i dobili. Za 25 centi možete dobiti otprilike trećinu uloženog natrag i to ako imate sreće.

4. Kockarnice su izgrađene sa svrhom da vas dezorijentiraju

Ako nikada niste bili u kazinu, prva stvar koju ćete primijetiti prilikom izlaska je ta da ćete jako, ali jaaako teško pronaći izlaz. Prostorije su građene kao labirinti, a sve s jednim ciljem - da vas što dulje zadrže unutra.

5. Dobiješ samo nakon što odustaneš
Pravilo koje treba slijediti u Vegasu je sljedeće - kada dobiješ, odmah prekidaj s igrom! Jedino na taj ćete način biti sigurni da ste zaista dobili. U suprotnome ćete uložiti još više, a samim time se povećavaju i šanse da sve izgubite. Svejedno, jednom u životu, treba potrošiti 100 dolara i reći da ste i to prekrižili na svojoj bucket listi, zar ne?

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju