Tema: #las vegas

Znate li kako izgleda putovanje koje platite više od 3 milijuna kuna?

21.3.2019
Las Vegas

Aranžman obuhvaća let privatnim avionom, osobnog butlera, ali i tortu ukrašenom dijamantnom ogrlicom, što zasigurno neće smetati vašoj boljoj polovici. Da, cijena je zasigurno „nenormalna“ i zasigurno se pitate zašto bi se torta ukrasila dijamantima, ali – bogataši su ekstravagantni.

655.000 kuna za noć: Ovo je najskuplja hotelska soba na svijetu

5.3.2019
Najskuplja hotelska soba na svijetu, Las Vegas - 2

Soba je ukrašena dijelima proslavljenog engleskog umjetnika Damiena Hirsta, a prostorom dominira motiv leptira.

Simbol Grada Grijeha: Zgrada u kojoj žele otkriti tajnu mozga

8.2.2019
Lou Ruvo Centar za bolesti mozga

Na prvom sastanku milijarder Ruvo i arhitekt Gehry su se najprije dobro posvađali, a tek potom bolje upoznali i krenuli raditi na projektu koji će postati prepoznatljiv simbol Las Vegasa.

Što se ne popuši u Vegasu... Aerodromi uveli kontejnere u koje možete baciti marihuanu

4.3.2018
Las Vegas

Ako napuštate Las Vegas, a kao posljedicu zabavnih dana u džepovima imate još marihuane, sada je možete ostaviti u zelenim metalnim kontejnerima koji se nalaze na međunarodnom aerodromu McCarran.

10 zanimljivosti o Las Vegasu o kojima nitko ne priča

17.11.2016
img placeholder

Slavni znak na kojem piše "Welcome to Fabulous Las Vegas" zapravo se nalazi nekoliko kilometara izvan grada, u mjestu znakovita naziva Paradise. No, nema veze, jer tko je naumio doći do Vegasa, teško da će ga ova tabla zbuniti...

7 ikona koje trebate vidjeti: Nezaboravno putovanje Zapadnom obalom SAD-a

15.2.2016
img placeholder

Ako se dobro organizirate uvijek postoji mogućnost da se izvuče maksimum od putovanja, A to znači malo spavanja i puno istraživanja i putovanja. Stoga, spakirajte kofere, izvadite vize i krenimo na putovanje Amerikom!

9 priča iza najpoznatijih nadimaka svjetskih metropola

4.2.2016
img placeholder

Zašto se New York naziva baš Velikom jabukom, a Amsterdam Venecijom sjevera? Otkrivamo koje se priče kriju o najpoznatijim nadimcima svjetskim metropola.

Od pustoši do nezamislivog luksuza: 5 gradova izgrađenih samo za turiste

24.11.2015
img placeholder

Najsjajniji grad Bliskog istoka nije oduvijek bio ovako glamurozan. Kad bi primjerice mogli uzeti vremenski stroj i vratiti se u 18. stoljeće, zatekli bi samo maleno ribarsko selo.