Jesu li swingerski resorti isključivo za odrasle osobe?
Da. No to ne znači da se unutar resorta svi kreću goli, seksaju se gdje se stignu i slično. To je resort kao i svaki drugi koji okuplja ljude istih interesa.

Znači, to su nudistički resorti?

Ne nužno! Iako su plaže i bazeni koje nude resorti ovog tipa većinom nudistički, gosti na njima mogu biti obučeni kao i na svakoj drugoj plaži ili bazenu. Pravila i bonton ipak postoje.

Što to točno znači biti swinger?
Swingeri su zapravo parovi u vezi koji vole svoje veze dijeliti s drugim parovima. Laički rečeno, to je kada se dva para zamijene uloge i vode ljubav s djevojkom ili dečkom od drugog para.

Što ako sam samac bez bolje polovice?
U tom slučaju ovi resorti ovi nisu za vas! Ima onih koji primaju isključivo parove dok ima i onih koji će vas pustiti unutra, no pitanje što ćete u njemu postići.

Što sve ljudi tamo rade?
Apsolutno sve! Mašta u takvim resortima nema granicu, a mnogi smatraju ovakve hotele rajem na zemlji! Iako je seks na javnim mjestima zabranjen - u svim sobama i intimnim prostorima on je i više nego dobrodošao!

A zabava?
Ne brinite. Zabava je sastavni dio svakog mjesta, pa tako i swingerskih resorta. Većina resorta nudi sve sadržaje kao i normalni resort, animacijski program i brojne zabavne večeri.

Hoću li se u ovom resortu seksati baš cijelo vrijeme?
To ovisi o vama, vašem partneru, atmosferi... Samo vi znate. Naravno, veća vjerojatnost da ćete se prasnuti s nekim nepoznatim ljudima ovdje je puno veća nego na bilo kojem drugom mjestu jer svi traže isto!

Mogu li u svojoj sobi organizirati seks party?
Naravno, u sobi radite što želite.

A što ako sam dečko koji voli dečke?
Ako je tako - tako je. Ima puno hetero parova koji vole eksperimentirati. Ne brinite - kad je seks u pitanju i hetero muškarci i žene skidaju maske i rade lude stvari! Dakle, push up gaćice i u lov!

A ima li kakvih pravila?
Ima! Nema kamera, telefona ili seksa na mjestima gdje vas netko može vidjeti! To je sve.

Mišljenja će uvijek biti podijeljena, pa dok jedan dio Hrvata smatra da takve ljude treba kamenovati, ili barem spaliti na lomači, drugi u tome vide zaradu od turizma, a treći čisto uživanje. Nadamo se da ovim tekstom s Huffington posta nismo povrijedili vaš osjećaje, i da vas je barem malo zabavio, ili naučio nečem novom. Uživajte na godišnjem, kako god to vama paše!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju