Vamizi, Mozambique
Uz zajamčenu privatnost za potpuni doživljaju pobrinuo se besprijekorno uređen okoliš u kojem se ističu afrički lješnjak i šarene ptice koje se u ljepoti boja natječu s leptirima. Oko resorta je mnogo malih plaža koje su puste tijekom dana jer gosti radije istražuju podmorje ili provode vrijeme u šetnji ili vožnji kajakom. Resort Vamizi idealno je odredište koje nudi zaista sve što možete poželjeti tokom medenog mjeseca.

Amandari, Bali
Vjerujemo da ste svi već čuli mnogo priča o Baliju, jednoj od najljepših destinacija za medeni mjesec. Ako nekim slučajem niste, svakako prosurfajte malo stranice Amandari Villa Resorta koji se sastoji od svega pet moderno i luksuzno, a opet tradicionalno uređenih paviljona, u kojima ćete se osjećati kao da ste sami na svijetu. Tu su i dva bazena te pogled na predivnu rijeku Aver River George. Tjedan dana savršenog odmora.



Hotel Plaza Athenee, Pariz
Iako Pariz i nije daleka i egzotična destinacija, to je grad romantike i ljubavi. U Parizu na svakom koraku možete vidjeti ljubav u svom punom sjaju, a kako je upravo ovaj grad pri vrhu ljestvice najpopularnijih odredišta za medeni mjesec, svakako vam preporučujemo da svoju sobu rezervirate u Hotelu Plaza Athenee. Ovo je pravo Shabby chick mjesto opremljeno bogatim interijerom i zaista impozantnim umjetninama.



Peter Island Resort and Spa, Falcons Nest Vila, Djevičanski otoci
Sam pogled na fotografiju ove predivne vile unutar Peter Island Resorta govori vam da se ovdje radi o moderno opremljenoj vili s bogato uređenim interijerom koji na pomalo mističan način približava kulturu i tradiciju te destinacije. Vila ima vanjske i unutarnje kupaonice, dvije kuhinje, tri bazena, a u kompletu dolaze i kuhar, spremačica i asistent koji će vam osigurati sve što vam zatreba. Dobro, gotovo sve, valjda ćete sami ponijeti stickove s omiljenim serijama!


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju