Epitet najdivljijeg tobogana King Kobra zaslužuje i zbog brzine. Dužinom od 8 metara i pod 50 stupnjeva strmine, King Kobrom juri se i do 50 km/h. Jedinstvena maglica, zmijsko psikanje, prskanje vode i vizualni efekti čine to iskustvo još jačim. No, bez obzira na to, King Kobrom se sigurno mogu spuštati i djeca uz pratnju roditelja.

King Kobra je samo jedan dio termalnog parka Aqualuna Terma Olimia - ljetnog vodenog zabavnog parka koji se pruža na 3000 m² vodenih površina. Zahvaljujući velikom broju vodenih atrakcija i tobogana raspoređenih po površini cijelog kompleksa, Aqualuna je zanimljiva i primamljiva svim generacijama.

Za najmlađe posjetitelje ove je sezone posebno pripremljen dječji vodeni park, čija je površina čak 550 m², a posjeduje četiri tornja koji su tematski obojani u safari kolibe s palmama. Uz čak 70 različitih efekata i dodataka stvara se potpuni doživljaj i potiče se interaktivna igra.
Više informacija na stranicama Termi Olimia, još kad znate da su u blizini, u Podčetrtku i farma jelena, privatna pivovara i tvornica čokolade...
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju