Wet 'n Wild, Orlando

Ovaj vodeni park obiluje ponudom različitih vožnji, koje su zbilja impresivne, i nemoguće ih je u jedan dan sve upoznati. Posebna atrakcija je bazen s valovima koji se prostire na 1580 metara, a na njima možete i surfati. Jednodnevna ulaznica koštati će vas 47 dolara, ali vjerujte, svaki dolar ovdje vrijedi…

Tropical Islands, Njemačka

Nalazi se u Njemačkoj, tek tridesetak kilometara od Berlina. Uz imitaciju tropa, možete uživati i u kišnoj šumi! Sve to smjestilo se u jednom ogromnom balonu, a zadovoljstvo boravka ovdje osiromašiti će vas za 36 eura.


Water World, Ayia Napa, Cipar
E pa ovdje nema čega nema! Tobogani, bazeni, ronjenje, pa čak i karting, dokazuju kako će na ovom mjestu svatko pronaći nešto za sebe. U kompleksu postoji i nekoliko restorana, tako da u ovom mjestu inspiriranom planinom Olimp nećete ostati gladni. Ulaznicu kupite preko Interneta za 35 eura.

Area 47, Innsbruck
Ovo ogromno, moderno i novo, adrenalinom ispunjeno čudo, nije nam uopće tako ni daleko. Primjerice, od Zagreba do Innsbrucka ima otprilike 500 kilometara, ne više. Rafting, tobogani, vodeni katapulti i položaj u Alpama velika su prednost ovog parka. Što se tiče ulaznica, postoje različiti paketi, ali cijene su od 50 eura naviše.


Aquaventure, Dubai
Pošto u Dubaiju sve mora biti najbolje i najveličanstvenije, upravo je takvo i ovo čudo od parka. U njemu imate priliku roniti kroz akvarije s morskim psima, ali naravno, i družiti se s dupinima i morskim lavovima. Ove ostale stvari koje se tiču tobogana, adrenalinskih naprava i sličnog, vjerujemo da ne moramo ni spominjati. Cijenu nismo uspjeli iščitati sa stranice, jer su uglavnom u ponudi paketi s ostajanjem u hotelu.

Siam Park, Tenerife

I Španjolska svog konja za trku ima. Ovaj vodeni park je uređen na način da podsjeća na Tajland, a posjetiocima nudi satove surfanja u bazenu s valovima koji idu do devet metara u visinu! Ulazak u ovo vodeno kraljevstvo stajati će vas 34 eura.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju