Prvenstvo će se igrati u nekoliko gradova koje ćete imati prilike upoznati kroz vrijeme koje dolazi, a za potrebe prvenstva će se izgraditi čak 6 novih stadiona.

Hrvatska će sigurno igrati na tri stadiona. Jedan od stadiona na kojemu će zaigrati naši nogometaši je Itaipava Arena Pernambuco koji može zaprimiti 44.248 osoba, a kojega skoro u potpunosti pokreće solarna energija.

Drugi stadion na kojemu će igrati Hrvatska je Arena da Amazonia kapaciteta 42.374 osobe, a treći Arena de Sao Paolo koji zaprima najviše osoba od svih navedenih stadiona - njih 65.807.

Kada završi prvi dio po skupinama, mogli bismo još malo obići ovu ogromnu državu ako naši dečki prođu dalje. No, o tom potom, prvo treba iznenaditi Brazil, mudro s Kamerunom i onda dokrajčiti Meksiko. Ili obratno, tako svejedno...

Dakle, od danas pa na do početka prvenstva uz punkufer.hr biti ćete spremni za najbolje sportske kvizove, a možda u vama probudimo i želju pa i sami posjetite ovu daleku, egzotičnu destinaciju poznatu ne samo po nogometu, već i brojnim drugim ljepotama. Čitamo se!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju