Buđenje uz alarm koji nas podsjeća na još jedan dan pun obveza ili pak nedostatak alarma koji ukazuje na nadolazeći godišnji odmor uvijek dolazi uz poslasticu – najslađu šalicu jutarnje kave.

Bez obzira na koju se lokaciju zaputite, jedna je stvar svima jednako važna – provesti svaki dan po svojem guštu, a svi znamo koliko Hrvati vole guštati uz šalicu kave. Bilo da ste stali na putu odmoriti uz jednu crnu, bijelu, s pjenom ili bez ili započeli svoje svakodnevne obaveze jednom coffee ''to go''. Svi koji će ovog ljeta putovati Lijepom Našom, mogu se zaustaviti u INA Fresh Corneru i popiti besplatnu kavu po izboru.  

Od 20. srpnja do 16. rujna ili do isteka zaliha od čak 50.000 kava, dovoljno je da uzmete screenshot barkoda iz članka te ga pokažete na blagajni u INA Fresh Corneru kako biste dobili besplatnu kavu. Ova ponuda vrijedi na svim INA maloprodajnim mjestima.

*Vrijedi na svim INA maloprodajnim mjestima do 30. 9. ili do isteka zaliha. Kod je potrebno skenirati na blagajni. Ne vrijedi za samonaplatne i Barcaffe aparate. *Vrijedi na svim INA maloprodajnim mjestima do 30. 9. ili do isteka zaliha. Kod je potrebno skenirati na blagajni. Ne vrijedi za samonaplatne i Barcaffe aparate. (Foto: INA)

Kavu je moguće napraviti i sam na samoposlužnim aparatima na kojima se plaćanje vrši na blagajni gdje ćete pokazati barkod iz članka, stoga ova ponuda ne vrijedi za samonaplatne aparate. Espresso, espresso macchiato ili caffe macchiato samo su neke od kava koje možete izabrati, a sve one dolaze u S, M ili L veličini, ovisno o tome jeste li profesionalni kavopija ili vam je to samo usputni hobi. Popis lokacija za preuzimanje besplatne kave možete vidjeti na stranici INA Fresh Cornera.

Neka vam ovog ljeta svako putovanje bude još draže uz besplatnu šalicu omiljenog napitka, a tražite li inspiraciju za vikend-putovanje ili mjesto na kojem ćete provesti cijeli godišnji, pratite našu interaktivnu kartu Punkufer preporuka jer vas i tamo osim ideja za izlete, prirodne ljepote te mjesta na kojima se dobro jede i pije čekaju i neka iznenađenja.

Ponovimo još jednom kako do besplatne kave:

  • Posjeti bilo koji INA Fresh Corner

  • Pokaži barkod iz ovog članka na blagajni

  • Uživaj u svojoj kavi na dar

Dodatne pogodnosti

Svi koji još nisu učlanjeni u INA Loyalty program mogu, uz kôd preporuke PUNKUFER, osvojiti 300 dodatnih bodova nakon prve kupnje uz INA Loyalty karticu. U nekoliko klikova na mobilnom telefonu možete preuzeti INA Loyalty aplikaciju i prilikom registracije u program trebate upisati kôd preporuke PUNKUFER. Novim članstvom također dobivate svoju omiljenu kavu po izboru.

Put uz besplatnu kavu Put uz besplatnu kavu (Foto: Getty Images)

Nisu zaboravljeni ni postojeći članovi jer INA Loyalty nagrađuje vjernost. Oni koji već jesu članovi INA Loyalty programa također mogu osvojiti dodatnih 300 bodova.  Samo je potrebno unijeti broj svoje INA Loyalty kartice na link i bodovi stižu na vaš Loyalty račun. 

Registracijom u program, ulazite u Blue status, a sakupljajući bodove dobivate mogućnost prelaska u više statuse – Silver, Gold i VIP. Svaki status donosi sve vrijednije nagrade i popuste, a čekaju vas i razne igre i izazovi za osvajanje brojnih pogodnosti. Sakupljajte bodove svakim svojim dolaskom na Inu, putujte kroz statuse programa i otkrivajte koja sve iznenađenja INA sprema za Vas - popusti na gorivo, autokozmetiku, uslugu pranja vozila, bogato gastro iskustvo. 

INA Loyalty aplikacija INA Loyalty aplikacija (Foto: ina)

Ponuda vrijedi do 16. rujna 2022., a status u INA Loyalty aplikaciji možeš poboljšati i osvajanjem rođendanskih bonus bodova i preporukom prijateljima.
 


 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom INA po najvišim profesionalnim standardima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju