Jasno je kako nam je korona svima pomrsila planove putovanja te da je trenutačno vrijeme za odgovornost i ostanak doma. No to ne znači da se bar nakratko ne možemo prepustiti mašti i otići na neko drugo mjesto.

Srećom, danas tu "maštu" predstavlja i tehnologija, pa smo vas već prije nekoliko dana uputili na razna mjesta koja možete posjetiti iz svog kauča. Danas je vrijeme za nastavak, samo ovaj put nudimo nešto za odmor – livestream kamera iz raznih hotela.

Uživajte!

Malibu Beach Inn (Malibu, Kalifornija)

Smješten na Tihom oceanu, ovaj je hotel pravi pravcati raj na zemlji. Hotel u današnje doba nudi pogled na ocean, tako da postoji sasvim dobra šansa da vidite kita kako iskače iz mora. Naravno, sad možete samo uživati u pogledu, a kad prođe ovo sve, tko zna, možda jednom uspijete i odsjesti u jednoj od 47 savršenih hotelskih soba.

 

 

Hotel Del Coronado (Coronado, Kalifornija)

Ovaj hotel nalazi se u San Diegu, a zahvaljujući njegovoj kameri, gotovo da možete doslovno lomiti valove i osjetiti dašak oceana. Pogled je savršen jer se hotel nalazi na pješčanoj plaži o koju udaraju valovi Pacifika. Možda ovaj pogled ne bi bilo loše "strimati" na televiziji, čisto da dobijete osjećaj kako ste cijeli dan na plaži...

Bahia Resort Hotel (San Diego, Kalifornija)

Jeste za još jedan pogled na San Diego? Vodimo vas u hotel smješten na vlastitom poluotoku okružen tropskim vrtovima i kilometrima obale. Zavirite u zaljev, a jedino što vam garantiramo jesu – mir i tišina.

 

 

Inbal (Jeuzalem, Izrael)

Jeruzalemski hotel nudi pogled panorame dobrog dijela grada. Smješten je na brežuljku, tako da je pogled idealan, a jednom kada sve ovo prođe, možda baš vi budete jedan od sretnika koji će odmarati u jednoj od njegovih 335 soba ili u luksuznom spa-centru.

Le Barthelemy Hotel & Spa (otok Sveti Bartolomej, Mali Antili)

Hotel smješten na otoku u Malim Antilima razmišlja malo drukčije kad je "strimanje" u pitanju. Dok svi ovi prethodno nabrojani nude pogled, ovaj hotel je snimao zvukove – mora. Mirni prirodni zvukovi savršena su pozadina za odmor kod kuće, a pogotovo ako se bavite jogom ili meditacijom.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju