Dosad smo pljeskom s balkona i prozora nagrađivali naše heroje u borbi protiv epidemije koronavirusa, a sada PIK 'pljeskom' nagrađuje one koji ostanu doma i roštiljaju odgovorno bez velikog društva.

Povodom početka nove sezone roštiljanja i Međunarodnog praznika rada s kojim ta sezona i tradicionalno počinje, PIK Vrbovec organizira nagradni natječaj kojim potiče društveno odgovorno ponašanje i poziva ljude da se drže aktualnih mjera te tradicionalno roštiljanje u društvu, prebace na roštiljanje u vlastitim dvorištima, na terasama i balkonima.

Naime, u vremenima u kojima je zaštita sebe i drugih kroz pridržavanje fizičke udaljenosti i smanjenog kruga ljudi u kojem se krećemo iznimno važna, roštiljanje u sigurnom okruženju, na balkonu, terasi ili vlastitom dvorištu bez okupljanja većeg broja ljudi, mnogima je jedina opcija. Stoga je PIK pokrenuo Facebook nagradni natječaj koji traje od 30. travnja do 5. svibnja i u kojem mogu sudjelovati svi koji ostanu doma, naprave svoju verziju „sigurnog roštiljanja“ te ostave u komentaru fotografiju svog kućnog remek jela.

Pik Pik (Foto: PR)

Fotografije će odabrati tročlani žiri u kojemu je i već svima poznati umjetnik roštilja - Pavle PIKaso, koji se ovih dana vratio na male ekrane s novom zaraznom antikorona pjesmicom. Za najkreativnijih dvadeset fotografija PIK je pripremio Poklon paket za obiteljsko roštiljanje u kojemu se nalaze četiri paketa pljeska(vica), četiri paketa ćevapa te pregača sa setom za roštiljanje.

Vjerujemo da će biti puno hrabrih umjetnika roštilja, bez obzira na nepovoljnu vremensku prognozu za vikend jer, gdje ima volje, ima i načina! Pridruži se nagradnom natječaju i osvoji paket za sljedeće roštiljanje.
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju