Casa Allegra – House da mama je dvoetažni klimatizirani stan u Rovinju koji kombinira povijesnu arhitekturu s modernim uređenjem i funkcionalnošću.

Vlasnici su očuvali originalne kamene zidove i drvene dijelove te ih iskombinirali s dizajnerskim komadima namještaja kako bi stvorili vrlo unikatno i udobno mjesto za odmor u ovom sjevernojadranskom biseru.

Slika nije dostupna Putovanja Kakav pogled! Kućica s idiličnom terasom u blizini Pazina za odmor duše i tijela

Na prvom katu nalazi se dobro opremljena kuhinja sa spojenim dnevnim boravkom, dok se na drugom katu nalazi spavaća soba s pripadajućom kupaonicom te prostor s dodatnim kaučem. Casa Allegra – House da mama može ugostiti dvije do četiri osobe.

Gosti se mogu poslužiti i sa dijeljenom terasom (s House de papa). U sklopu terase nalazi se veliki stol sa stolicama i ležaljkama koji je idealan za uživanje u obrocima na otvorenom, ali i za male noćne razgovore.

Slika nije dostupna Putovanja Vila "na moru" u okolici Primoštena u kojoj bismo rado dočekali ljeto

Casa Allegra – House de mama pruža mogućnost da iskusite život u malom mediteranskom gradiću prepunom uskih kamenih uličica i malih šarmantnih galerija i trgovina uz glasanje galebova i zvuk brodova koji isplovljavaju iz luke.

Iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 860 kuna za noć. Što sve nudi, pogledajte u galeriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju