Na manje od dva sata od Zagreba, ili desetak minuta od Čakovca, nedaleko od Termi Sveti Martin pronaći ćete Kapelščak, malo mjesto u kojem možete pronaći kuću za odmor Vinola s bazenom i pogledom na brežuljke. Idealna baza za istraživanje Međimurja prima najviše sedam osoba, a ovisno o broju gostiju mijenja se i cijena, što možete provjeriti na Bookingu.

Oaza mira u prirodi idealna je za resetiranje od svakodnevice, a osim bazena nudi i saunu te aparat za kavu. U blizini Kapelščaka kupati se možete u aquaparku Martilandia ili krenuti do Varaždinskih Toplica.

Krenuti možete i do prekrasnog vidikovca, Mađerkinog brega ili pak zaklon od vrućine potražiti u vinskim podrumima ovog kraja kojih ne nedostaje. Međimurski kraj možete istražiti i na dva kotača jer biciklističkih staza ne nedostaje.

Hrvatska Toskana: Sedam mjesta u Istri zbog kojih nećete poželjeti otputovati izvan granice Imanje Chiavalon u Vodnjanu - braća Tedi i Sandi Chiavalon EatIstria iskustvo San Rocco +11 Prezentacija malog OPG-a koji se bavi proizvodnjom konoplje i proizvoda od nje

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju