Svi oni koji su se ovo proljeće ili ljeto htjeli zaputiti na Papuk, mogli su primijetiti po zauzetosti smještajnih kapaciteta kako je ovaj Park prirode postao sve popularniji upravo zbog njegove netaknute i predivne prirode, ali i mnogih sadržaja koje nudi sam park, ali i njegova okolica.

Baš zbog toga Papuk ostaje na listi lokacija za idealan odmor s prijateljima ili obitelji, dok je još jedan razlog tomu i Holiday House Papuk. Idealno je to mjesto za sve one koji traže predah od užurbane svakodnevice, opuštanje, mir, iskonsku prirodu ili pak aktivan odmor te stvaranje uspomena i trenutaka za pamćenje. Smještena u naselju Novo Zvečevo, usred lijepe šumske oaze, pored rijeke i blizu brdskih vidikovaca ova kuća ima tri spavaće i dječju sobu, a uz dogovor su dobrodošli i kućni ljubimci.

Holiday House Papuk - 10 Holiday House Papuk - 10 (Foto: PR)

Baš kako domaćini kažu, u njoj se možete odmoriti od svega i u potpunosti se posvetiti najdražima ili se pak povezati s cijelim svijetom ili bar okolicom i upustiti se u nezaboravna iskustva za prave hedoniste.

Tako je ova kuća usred netaknute prirode opremljena Wi-fijem i igraćim konzolama za Nintendo Switch i PlayStation za sve male i velike gamere, ali ima sve za opuštajući odmor i punjenje baterija kao što je spa s finskom saunom i jacuzzijem.

Holiday House Papuk - 30 Holiday House Papuk - 30 (Foto: PR)

Vani se nalazi grijani bazen u kojemu se možete opustiti i zabaviti u izvorskoj vodi zagrijanoj do više nego ugodnih 30 °C i kada se vani malo spuste temperature. Domaćini posebno preporučuju noćno kupanje pod prekrasnim zvjezdanim nebom koje je na ovoj lokaciji usred šume nešto stvarno posebno i ono što nećete doživjeti u velikom gradu.

Kuća je opremljena klimatizacijom, ali i električnim podnim grijanjem koje se zasebno prilagođava u svakoj prostoriji, a za ljubitelje prirodnog grijanja tu je i kamin na drva u dnevnom boravku iz kojeg možete promatrati šumske obronke koji su prekrasan prizor u svako godišnje doba.

Holiday House Papuk - 28 Holiday House Papuk - 28 (Foto: PR)

Na otvorenom ložištu možete pripremati brojne, raznovrsne delicije za vaše najdraže. Ova je kuća kao izmišljena za djecu odnosno njihove roditelje jer su im na raspolaganju sva pomagala za što ugodniji vikend s mališanima, od hranilice do zaštitne ogradice za stubište, didaktičkih igračaka, društvenih igara i slikovnica, sve kao kod kuće kako bi roditelji bili što opušteniji i posvetili se uživanju. U ograđenom dvorištu se pak nalaze zabavne igračke i sprave za svaku dob.

Holiday House Papuk - 17 Holiday House Papuk - 17 (Foto: PR)

Nikako ne propustite i provjeriti što nudi okolica. Turističke atrakcije Požeško-slavonske županije možete istražiti pješke, biciklom, kočijom ili vlakićem. Osim prirodnih ljepota Parka prirode Papuk koji od 2015. ima i status geoparka pod zaštitom UNESCO-a, u blizini se nalaze brojne planinarske i biciklističke staze, jezero, adrenalinski park, novootvoreni aquapark, izletišta, interpretacijski centri, vinarije i kušaonice na tri vinogorja, ugostiteljski objekti i brojni drugi slavonski dragulji koji jedva čekaju da ih otkrijete.

 

Vinske ceste Požeško-slavonske županije Vinske ceste Požeško-slavonske županije (Foto: Borna Subota)

Prije nego što isplanirate idealan odmor i rezervirate Holiday House Papuk pitanje je samo hoće li vam za sve što želite raditi i vidjeti biti dovoljan samo jedan dolazak.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom TZ Požeško-slavonske županije po najvišim profesionalnim standardima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju