„Ako i vi rođendan slavite 24. siječnja, proslavite ga s nama, posjetite Park i iskoristite pogodnosti koje smo vam pripremili“, poziva NP Krka na svojim stranicama. Povodom rođendana Nacionalni park Krka daruje posjetitelje i zaljubljenike u prirodu besplatnim ulazom, članskom iskaznicom i poklon-paketom. 

Sa svojih trideset i šest, NP Krka je u odličnoj formi i ima što ponuditi zaljubljenicima u prirodu. 22 poučno-pješačke staze, 14 biciklističkih ruta, prelijepi pogledi na slapove i rijeku koji pucaju s brojnih vidikovaca nude pregršt mjesta za istraživanje i uživanje na zraku. NP Krka zimi nudi posebne prizore, pa odlučite li se na posjet, ne zaboravite fotoaparat.

„Za jedan od najmlađih nacionalnih parkova u Hrvatskoj održivi projekti, zaštita prirodnih i kulturno-povijesnih vrijednosti, upravljanje posjećivanjem, edukacija i suradnja s lokalnim stanovništvom glavne su aktivnosti koje će obilježiti i ovu godinu u kojoj nastavljamo predano čuvati prirodne procese, biološku raznolikost, krajobrazne vrijednosti i kulturnu i tradicijsku baštinu.

Nakon izazovne 2020., s nadom i željom za nove početke, sretniju i zdraviju budućnost, i 36. rođendan želimo proslaviti s vama.
Posjetitelji koji, poput nas, na dan 24. siječnja slave rođendan, mogu, uz predočenje osobne iskaznice, ostvariti besplatan ulaz u Park za sebe i svoju obitelj 23. ili 24. siječnja (subotu ili nedjelju). Obiteljska ulaznica podrazumijeva dvije odrasle osobe i do troje djece.

Slavljenik prilikom posjeta također ostvaruje besplatno jednogodišnje članstvo u Klubu prijatelja Krke, koje mu omogućuje neograničeno posjećivanje Parka tijekom godine dana. Svakom slavljeniku pripremili smo i prigodan poklon-paket koji može preuzeti na ulazima NP-a „Krka“ Lozovac, Skradinski most i Roški slap“, piše na stranicama nacionalnog parka.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju