Ako se i vi sjetno prisjećate svojih ljetnih dana, odaberite svoju omiljenu fotografiju, probudite umjetnika u sebi i osvojite Samsung Galaxy Note 10+, s kojim ćete moći bilježiti nove avanture.

Pristupite aplikaciji i nakon što napravite fotografiju, možete ju urediti – docrtati elemente ili nešto dopisati. Nakon registracije se prijavljena fotografija učitava na web voting galeriju gdje svi posjetitelji stranice mogu glasati. Jedna osoba može glasati samo za jednu fotografiju.

Tri sudionika natječaja čije fotografije prikupe najviše glasova osvajaju jednu od nagrada - Samsung Note10+, Note10 i držač mobitela za auto. Više o pravilima nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Neka vas naše fotografije dorađene sa Samsungovom olovkom S Pen inspiriraju za vaše prijave. Gdje biste mogli pobjeći i iskoristi zadnje sunčane dane, pročitajte u nastavku.

1. Lastovo

Prekrasne obiteljske kuće iz 15. i 16. stoljeća, bogato ukrašeni dimnjaci i kamene stepenice u srcu otoka te nestvarno lijepe plaže na rubovima. Nije ni čudo što su Instagram ovo ljeto prepravile idilične fotografije s Lastova. Uglavnom su to objave plaže uz kristalno čisto more plavozelenkaste boje koje zovu na fotkanje i prizori uživancije koje samo netaknuta priroda pruža.

2. Korčula

Dok su na Lastovo išli oni koji žele odmoriti um, Korčulu su posjetile avanturističke duše koje privlači aktivni odmor. Vesele fotografije s ronjenja korčulanskim akvatorijem i bicikliranje kroz tradicionalna sela obojile su Instagram. No one iz kuće Marka Pola i srednjovjekovne jezgre te plesovi moreške s mačevima pokazuju nam kako je Korčula bila remek-djelo tijekom cijele povijesti.

Korčula Korčula (Foto: Getty)

3. Šolta

Otok koji se vidi s uvijek pune splitske Rive sušta joj je suprotnost. Mnogi su se ovo ljeto ukrcali u katamaran, ohladili na palubi i dovezli u Šoltu, u kojoj prekrasne plaže još nisu zaklonjene i prenapučene ljudima. Idealan je to scenarij za sve one koji na svojim fotografijama žele izbjeći turiste. Istražujući rustikalnu Šoltu, zasigurno ćete probuditi umjetnika u sebi i vratiti se kući sa živopisnim fotografijama.

4. Dugi otok

Sretnici su oni koji najpoznatiju otočku plažu Sakarun mogu fotografirati iz zraka. No i one zabilježene na kopnu u gledatelju će probuditi želju za brčkanjem na pješčanoj plaži. Hrvatske Havaje, kako mnogi nazivaju tu nestvarno lijepu plažu, voli svaki fotograf.

Plaža Sakarun, Dugi otok Plaža Sakarun, Dugi otok (Foto: Getty)

5. Grožnjan

Ovaj srednjovjekovni gradić prepun je motiva koji zovu na fotografiranje. Najviše će pažnje ipak privući malene galerije s obzirom na to da je Grožnjan poznat po atelijerima. Šarene škure koje krasne kamene kuće i uske uličice samo čekaju da ih zabilježite kamerom.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju