Avio-karte, ako se nabave na vrijeme i nisu toliko skupe, a koliko vikend u ovakvim deluxe hotelima može donijeti dobroga vašem psihičkom zdravlju - možete samo sanjati...

Butik u San Diegu: Klimpton's Hotel La Jolla
S preko četiri milijuna dolara uloženih u redizajn interijera, ovaj je hotel jedan od najboljih izbora za odmor s pogledom na more. Na 11. katu hotela se nalazi predivan restoran s pogledom, a za sve goste tu je i pool lounge, wellness i spa oaza, besplatni wi-fi i teretana koja je otvorena 24 sata.

Opuštena sofisticiranost na Havajima: Hotel Vive
Ovaj hotel jedan je od novootvorenih na otoku Oahu, u Honoluluu - najpoznatijem havajskom odredištu. Nalazi se tik uz plažu, a svoje goste očarava vrhunskim gostoprimstvom, i inače karakterističnim za ovo otočje. Tu je i besplatan čaj koji će vas dočekati pri dolasku u hotel, dok za sve one koji što prije žele odjuriti i zajahati valove, hotel nudi i školu surfanja.

Klasika u srcu New Yorka: Ruschmeyer's
Kad pogledate ovaj hotel, po ničemu ne bi mogli zaključiti da se nalazi u jednom od najvećih gradova na svijetu, New Yorku. Nalazi se svega pet minuta vožnje od poznate plaže Ditch Plains koja je najpopularnija među surferima, a odlična gastro ponuda zadovoljit će i one najkritičnije. Iako ovaj hotel nije skup (za razliku od prijašnjih), svakako zbog svog ambijenta, ponude te naravno odlične lokacije uz more – itekako ima pravo biti na ovom popisu.

Dizajnersko utočište u Santa Monici: Oceana Beach Club Hotel
Ovaj dizajnerski hotel svoj izgled može zahvaliti popularnom arhitektu Antoniju Baratti koji je osmislio interijer te doista impozantne građevine. Cijeli prostor hotela je uređen tako da ga se kod kuće ne bi posramili ni najbolji macho muškarci, sobe odišu posebnom vibrom, za što su zaslužni brojni detalji poput pomno odabranih tepiha i dizajnerskih svijećnjaka. Uglavnom, idealno ako želite ispasti faca, ili još bolje – Faca!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju