First minute odmor, što to znači? Već i sama fraza objašnjava. Ljudi koji idu na godišnji odmor dijele se na one koji koriste priliku u zadnjem trenutku i one koji rezerviraju odmor daleko unaprijed.

Tko je bolji u tome, ovdje su mišljenja podijeljena - iako je trenutni trend bliži First minute putovanjima. Ako ste i vi među onima koji unaprijed planiraju, u nastavku možete istražiti tri ponude koje možete rezervirati već danas za ovo ljeto.

Odmorite se u Trogiru

Trogir je zanimljiva zbrka kamenih palača, kuća, trgovina, kafića (u kojima se poslužuju ukusni tradicionalni kolači i slastice) i drugih građevina iz romaničkog, gotičkog, renesansnog i baroknog razdoblja. Njegova bogata povijest seže prije 2300 godina.

Osnovali su ga Grci, a zauzeli su ga Rimljani, a kasnije Mlečani. Danas je Trogirska gradska jezgra dio UNESCO-ve svjetske baštine, a izgleda poput grada iz bajke kojeg je osmislio Hans Christian Andersen.

Poželite li i vi ovo ljeto odmoriti u blizini Trogira, istražite ponudu koja je dostupna na Crnom jaju, a koja donosi sedam noćenja za dvije osobe i jedno dijete do sedam godina na bazi polupansiona u Hotelu Medena u Segetu Donjem.

Smješten u prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, Hotel Medena je vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! Istražite ponudu ovdje.

Zabava u Biogradu na Moru

Grad Biograd n/M nalazi se 30-ak kilometara od Zadra i 140 kilometara od Splita, što ga čini savršenom stanicom na putovanju niz hrvatsku obalu – ali je i sama po sebi destinacija puna atraktivnog sadržaja. Ovaj grad živi i diše s morem. Biograd i okolica jednako su lijepi pod vodom kao i na kopnu.

Doživite duboko morsko ronjenje iz snova od Biograda do obližnjih Kornata uz pomoć jedne od turističkih agencija, a tijekom ronjenja uživajte u šarenim koraljnim grebenima i jatama od preko 160 vrsta riba.

Poželite li posjetiti upravo Biograd, istražite trenutno aktualnu ponudu na portalu Crno jaje koja donosi dva noćenja ili pet noćenja na bazi All inclusive-a za dvije osobe u Hotelu Adria, već od samo 1399 kn! Istražite ponudu ovdje.

Tjedan dana odmora na Hvaru

Hvar je najpoznatiji od svih hrvatskih otoka. Poznat je po tirkiznom moru, poljima lavande, 2.800 sunčanih sati godišnje, dobrom noćnom životu i kao ljetno utočište za bogate i slavne. Poznat je i zbog svoje povijesti i kulture, lijepog krajolika, skrivenih uvala, ukusne hrane i odličnih domaćih vina.

Odlučite li sa svojom obitelji provesti sedam noćenja u gradu Hvaru, istražite ponudu Crnog jaja koja vam donosi upravo to – sedam noćenja na bazi polupansiona s ili bez pića uz obroke u Hotel Sirena (uvala Mala Garška, dva km od centra starog grada Hvara), sve za dvije osobe i dijete do 12 godina, već od 5.499 kuna! Istraži ponudu ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju