U siječnju maštamo o zimskom odmoru na čistom zraku te u prekrasnoj prirodi. Zbog pandemije koronavirusa, ali i pravila o socijalnom distanciranju u potrazi smo za izoliranim mjestima na kojima možemo napuniti baterije te se riješiti nakupljenog stresa.

Tražimo nešto poput ove kuće za odmor u Gorskom kotaru, točnije u Delnicama, koja se prostire na oko 200 četvornih metara. Kuća je namijenjena za maksimalno osam ljudi, pa je idealna za manje društvo ili obitelj.

Vila Miandri u blizini Sukošana - 8 Putovanja Maštamo o ljetu i Dalmaciji: Kamena vila kod Sukošana u kojoj bismo se preporodili

Obuhvaća tri spavaće sobe, veliku dnevnu sobu s kaminom, dvije kupaonice, te kuhinju koja je opremljena svim potrebnim aparatima i posuđem za maksimalno uživanje.

Sve prostorije u kući imaju grijanje, a na raspolaganju je i prekrasan balkon i terasa s pogledom na čarobnu okolicu koja je u toplijem dijelu godine okružena zapanjujućim zelenilom, a koje je zimi prekrivena snježnim pahuljama. Tu je i veliko dvorište s roštiljem koji se prostire na 2000 četvornih metara.

Kuća Lika kod Gospića - 4 Putovanja Lička idila! Kuća na visini od 4 metara u koju bismo se najradije teleportirali i dočekali proljeće

Kuća se iznajmljuje preko internetske platforme za najam smještaja Airbnb po cijeni od oko 750 kuna po danu, a što sve nudi pogledajte u našoj fotogaleriji.

Kuća obuhvaća tri spavaće sobe Kuća obuhvaća tri spavaće sobe (Foto: Airbnb.com)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju