Ljubitelji netaknute prirode izvrsno se osjećaju u netipičnim smještajnim jedinicama poput kuća na stablu. One im omogućavaju mir, tišinu i nesmetano uživanje u prirodi, ali i drugačiju perspektivu na život.

Kuća Lika u Drenovcu Radučkom kod Gospića upravo je takvo mjesto. Smještena je u sklopu Parka prirode Velebit između monumentalnih stabala na visini od četiri metara. Opremljena je za maksimalnu udobnost i svaku potrebu.

Seoska kuća Margherita - 4 Putovanja Savršena kućica za odmor u Gorskom kotaru u najvišem naseljenom hrvatskom mjestu

Namijenjena je za šest osoba, a obuhvaća dvije spavaće sobe, dnevnu sobu kao i manju kuhinju i kupaonicu. Tu je i terasa sa spektakularnim pogledom na okolicu u kojem ćete uživati bez obzira odsjedate li ovdje zimi ili tijekom ljeta.

Kuća Lika izvrsna je polazišna točka za istraživanje okolice. Plitvička jezera, primjerice, udaljena su tek sat vremena vožnje automobilom. U blizini su i mnoge atraktivne staze za biciklizam i planinarenje.

Slika nije dostupna Putovanja Na 5 kilometara od Fužina! Planinska kućica u Gorskom kotaru za odmor duše i tijela

Kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 1090 kuna za noć. Iako putovanja trenutno nisu moguća, niti se preporučuju, dozvoljeno nam je maštati i planirati neke buduće pustolovine.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju