Ljubitelji ste odmora na izoliranim mjestima uz vodu? Zašto ne biste isprobali mikrokućicu uz obalu Dunava u sklopu Đerdapske klisure?

Riječ je o minijaturnom objektu od cigle za dvije osobe koje se nalazi u rumunjskom naselju Divici u okrugu Karaš-Severin. Opremljen je spavaćom sobom, minikupaonicom s tuš-kabinom i WC-om te kuhinjom u kojoj možete spremiti kakvo jednostavno jelo.

Slika nije dostupna Putovanja Mini kućica od 23 kvadrata usred šume koja se iznajmljuje za 4000 kuna mjesečno

Koristiti se možete i vanjskom terasom s roštiljem i velikim drvenim stolom za blagovanje. Tu puca jedan od najljepših pogleda na ovu moćnu europsku rijeku. Kad ste spremni „ubiti oko“, poslužite se visećom ležaljkom na otvorenom.

Iako u kući mogu spavati maksimalno dvije odrasle osobe, cijeli posjed prostire se na oko 450 četvornih metara te je pogodan za kampiranje u šatorima još četiri do šest pojedinaca.

Slika nije dostupna Putovanja "Stakleni šator" za dvoje u kojem će se super provesti i oni koji ne vole kampiranje

Slobodno vrijeme prikratite kupanjem, sunčanjem, ribarenjem i uživanjem u miru i tišini. U okolici se nalaze i zgodne biciklističke staze te prekrasne rute za pješačenje.

Mikrokućica uz Dunav iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 270 kuna za noć. Kako ona izgleda, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju