The Ranch Therapy idealno je mjesto za bijeg od svakodnevnice. Riječ je o mjestu za luksuzno kampiranje smještenom u centru otoka Portoriko.

Glamping područje obuhvaća kućicu napravljenu u obliku šatora sa staklenim zidovima koja vam dopušta siguran boravak s pogledom na spektakularne planine. U njoj se nalazi krevet za maksimalno dvije osobe.

Drvena kućica Tilia, Planina Gornja - 8 Putovanja Drvena kućica za punjenje baterija usred Medvednice do koje vozi i ZET-ov autobus

Na raspolaganju vam je i natkrivena kuhinja na otvorenom sa svim potrebnim uređajima za pripremu ukusnih jela. Tu je i kupaonica na otvorenom, beskonačni bazen, ali i moderni jacuzzi za totalno opuštanje.

Na terasi se nalaze i ležaljke za upijanje sunčevih zraka, ali i predimenzionirana mreža za popodnevni drijemež.

Slika nije dostupna Putovanja Mini kućica od 23 kvadrata usred šume koja se iznajmljuje za 4000 kuna mjesečno

Povrh svega, na raspolaganju vam je i krevet za masažu i usluga profesionalnog masera kojeg možete unaprijed rezervirati zajedno sa svim drugim pogodnostima.

Rancho La Terapia je vrlo popularno odredište koje se može unajmiti preko internetske platforme Airbnb za cijenu od oko 1200 kuna za noć. No treba imati na umu kako se prvi slobodni termin može dobiti tek u studenom 2021.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju