Jeste li ljubitelji minijaturnih kućica? Na internetskoj platformi za najam smještaja Airbnb postoji posebna kategorija za ljubitelje mini smještaja, a mogu se naći diljem svijeta.

Ova kućica smještena je u šumi kod gradića Sloboda (Freedom) u okrugu Waldo u Maineu, u Sjedinjenim Američkim Državama. Ima dva kata, prostire se na 23 četvorna metra te može odjednom ugostiti dvije odrasle osobe.

Drvena kućica Tilia, Planina Gornja - 8 Putovanja Drvena kućica za punjenje baterija usred Medvednice do koje vozi i ZET-ov autobus

Na gornjem dijelu kućice nalazi se spavaća soba s dva jednostruka kreveta iz koje se zbog velikih prozora može promatrati nevjerojatno zvjezdano nebo. U donjem dijelu nalazi se mini kuhinja i prostor za objedovanje.

Kućica je smještena usred zelenila na privatnom imanju veličine od 8000 četvornih kilometara na kojem se nalazi voćnjak i vrt.

Slika nije dostupna Putovanja Priprema, pozor: 10 najpoželjnijih Airbnb smještaja zbog kojih jedva čekamo otputovati

Kućica se iznajmljuje preko Airbnba za otprilike 4000 kuna mjesečno. Treba znati da se kućica može iznajmiti na minimalno 29 dana u komadu. Ne čudi stoga što trenutačno nema slobodnih termina do svibnja 2021. godine.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju