Tač of Orange je event koji će pokušati objediniti vrhunske okuse sve popularnijih narančastih vina sa specijalitetima poznatog zagrebačkog restorana Tač. Pa nam se pridružite na tom, kako organizatori najavljuju, prvom boutique vinskom druženju s čarobnjacima maceracije.


Ideja je bila okupiti poznavatelje maceriranih vina, ali i one koji će to tek postati. Kako bi pokazali da se ovakav način vinifikacije zaista rasprostranjen, organizatori su okupili vinare iz raznih regija:

BiH - Brkić
Hrvatska – Bibich, Clai, Kabola, Kosovec, Roxanich, Šember, Tomac
Italija – La Castellada, Prinčič, Radikon, Terpin
Slovenija – Blažič, Cigoj, Čotar, Gordia, Keltis, Klabjan, Mlečnik, Rodica, Svetlik.

Ne bi li se odmaknuli od pojma klasičnog sajma, cijeli se restoran stavlja u funkciju ovog događanja, te će se posjetioci u opuštenoj atmosferi moći družiti sa samim vinarima, i tako proniknuti u filozofiju maceracije.


Uz kušanje vina prisutnih vinara, tu je i bogata degustacija hrane koju će posebno za ovu priliku uz vina sljubiti obitelj Miletić iz restorana Tač, koji su i sami veliki zaljubljenici u macerirana vina.

Ulaznica: 250 kn (all you can drink & eat), kupnjom Tač of Orange majice pomažete udruzi Debra koja se brine za pomoć „djeci leptirima“.

Za dodatna pitanja, pogledajte facebook stranicu eventa, ili se javite na mail organizatora

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju