Znate li kako se proizvode hrenovke? Ova tanka kobasica obično se priprema od ostataka svinjskog, goveđeg i pilećeg mesa koji se melju, miješaju s vodom i začinjavaju kukuruznim sirupom.

U Americi se jedu u duguljastom pecivu s majonezom, kečapom i s dodatkom prženog luka, a u Hrvatskoj su najčešći izbor za doručak uz kuhana i pečena jaja te nešto kruha. Senf i hren se ne odbijaju kao prilog, dapače...


No, uvijek se uz konzumaciju hrenovki provlači jedna nit - kako to pobogu nastaje? U videu pogledajte cijeli proces proizvodnje, nakon kojeg biste mogli odlučiti napraviti pauzu s kupovinom sljedećeg paketa hrenovki.

U trendu Robinzonska kuća Tubile na Krku, Airbnb - 6 85 eura na noć Kućica od 20 kvadrata na Krku savršena je za one koji se žele udaljiti od gužve i pronaći malo mira i tišine Pirjane tikvice Uz meso i ribu Najfinije pirjane tikvice: Recept za sjajan prilog gotov za 10 do 15 minuta Suhomesnati proizvodi Skraćuju život Stručnjak za dugovječnost otkrio: Nemojte jesti ovih 5 "otrovnih" vrsta hrane