Znate li kako se proizvode hrenovke? Ova tanka kobasica obično se priprema od ostataka svinjskog, goveđeg i pilećeg mesa koji se melju, miješaju s vodom i začinjavaju kukuruznim sirupom.

U Americi se jedu u duguljastom pecivu s majonezom, kečapom i s dodatkom prženog luka, a u Hrvatskoj su najčešći izbor za doručak uz kuhana i pečena jaja te nešto kruha. Senf i hren se ne odbijaju kao prilog, dapače...


No, uvijek se uz konzumaciju hrenovki provlači jedna nit - kako to pobogu nastaje? U videu pogledajte cijeli proces proizvodnje, nakon kojeg biste mogli odlučiti napraviti pauzu s kupovinom sljedećeg paketa hrenovki.

U trendu Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura