Continental Film daruje najbrže čitatelje Punkufera s ulaznicama za Filmomaniju, koja se od sutra održava u Cineplexxu Centar Kaptol i to s po dvije karte za filmove Ljubav 3D, Jastog i Gospodin Holmes.

Sve što trebate napraviti je poslati mail na punkufer@novatv.hr u kojem morate napisati vaše ime i prezime te naslov filma kojeg želite gledati. Imena dobitnika objavit ćemo sutra, 1. listopada, a dobitnike ćemo kontaktirati mailom.

'Ljubav 3D' argentinskog redatelja Gaspara Noea već je dobio titulu najkontroverznijeg filma ovog stoljeća, a u centru priče je ljubavni trokut. Film je izazvao nezapamćen interes javnosti zbog eksplicitnih scena seksa.



Još jedna filmska poslastica je i 'Jastog', uradak priznatog grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa koji je na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu osvojio čak tri nagrade.

Treći film za koji možete osvojiti ulaznice je 'Gospodin Holmes', film britanskog scenarista i redatelja Billa Condona (dobitnika prestižne nagrade Oscar) s Ianom McKellenom u ulozi karijere kao ostarjeli detektiv Sherlock Holmes.

Odlučite u kojem filmu želite uživati i požurite jer samo najbrži osvajaju ulaznice za Filmomaniju.

Ulaznice su osvojili:

Love 3D - Stela Pribanić
Jastog - Kristijan Šurbek
Gospodin Holmes - Mirna Podobnik

 

Doznajte više o Filmomaniji i svim filmovima koji će se prikazati na reviji.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju