Zagreb je nedavno postao prava meka za wine barove, loungeve i okupljališta u kojima se toče fina vina na čaše, no nikako ne smijemo zaboraviti na pionira u tom svijetu - vinoteku Bornstein na Kaptolu.

U legendarnom ciglenom podrumu uz ogroman izbor vrhunskih vina, u zadnje se vrijeme održavaju i razna događanja, pa svim ljubiteljima dobre i kvalitetne kapljice predlažemo nadolazeći event.


U Bornsteinu su ovoga četvrtka za vas pripremili najbolje od Istre i Dalmacije, poput delicija začinjenih Cvijetom soli Solane Nin – darom Jadranskog mora, sunca i vjetra s obronaka Velebita koji oživljava i otkriva esenciju okusa.

Tu su i aromatični zalogaji iz radionice Natura tartufa iza kojih stoji gotovo polustoljetno iskustva u tartufarstvu, stečeno znanje i poštovanje prema toj kultnoj podzemnoj gljivi.

Piti će se vina vinske kuće Meneghetti s novim članom, etiketom Glavić konavoskih vinograda – zajedno i dalje ustrajni u svojoj misiji - pretočiti u bocu ono najbolje što vinograd kreira.


Cijena ulaznice: 120 kn (+ 50 kn povratna kaucija za čašu)
Dolazak i broj osoba potvrdite na e-mail:
bornstein@bornstein.hr
natasa.devic@net.hr

U trendu Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac