Za sve koji žele doći i na sajam, ali i naručiti svoj pinklec, prilikom narudžbe napomenite da želite preuzeti pinklec na sajmu. Sve dodatne informacije potražite na ovom linku.


Pinklecova ponuda proširena je za k100% jabučni bistri ili mutni sok ZELENI JURA. Svima koji slabo piju vodu, a znaju koliko je bitno piti dovoljno tekućine u ove tople dane, preporuča se sok Zeleni Jura, jer u njemu nema nikakvih dodanih šećera, a pakiranje od 3 ili 5 litara je u praktičnoj kartonskoj kutiji koja je totalno šik.

Aronijini proizvodi su i dalje s nama: matični sok u pakiranju od 0.5 l/ 60 kn i 0.75 l/ 85 kn, čaj 18 kn, prah 44 kn i pekmez 34 kn.


Posebno preporuka Zdravog pinkleca: Ghee (gi) - pročišćeni svježi maslac ili mnogima poznat kao mliječno MASLO. Ime ghee potječe iz staroindijskog naziva, a taj jedinstveni prirodni proizvod je poznat po tome što predstavlja samu esenciju mlijeka bez pojačivača okusa, umjetnih aroma, šećera, soli, umjetnih aroma, konzervansa i boja.


Lako je probavljiv, pa je idealan za korištenje od najranije dječje dobi do duboke starosti. Jedini je mliječni proizbod koji ne sadrži laktozu. Širom svijeta i u Europi upotrebljava se od davnina u kulinarstvu, ali i terapijske i religijske svrhe zbog blagotvornog učinka na tijelo i um. Odlična je zamjena za biljna ulja, maslac i ostale masnoće.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju