Sastojci:
100 grama oraha
prstohvat kajenskog papra
malo maslinovog ulja
sol

Medeni preljev:
1 češanj češnjaka
2 žlice senfa
2 žlice meda
3 žlice bijelog vinskog octa
100 ml suncokretovog ulja
sol i papar

Priprema:

1. Maslinovo ulje, sol i papar promiješajte zajedno pa prelijte preko oraha. Stavite orahe na papir za pečenje u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 Celzijevih stupnjeva na oko pet minuta.

2. Lagano tostirane orahe zgnječite i posipajte preko odabrane mahunarke.

3. Sastojke za medeni preljev pomiješajte zajedno pa prelijte preko mahunarki i oraha. Dobar tek!

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom Huangjuewan - 2 Najkompliciraniji na svijetu Petlja na pet razina: Suludi nadvožnjak na kojem, ako propustite svoj izlaz, možete ostati i čitav dan