Na Hvaru ćete uvijek pronaći kristalno čisto more koje u kombinaciji s vedrim plavim nebom daje poseban doživljaj, a koliki je gušt uživati u bajkovitim uvalama i na plažama okruženim vinogradima, poljima lavande i maslinicima znaju samo oni koji su ovakav odmor već iskusili.

Ako ste ljubitelj aktivnog odmora, na otoku se možete upustiti u jedrenje na dasci, razgledati otok na biciklu, istražiti podvodni svijet roneći, lagano veslati na kajaku i još mnogo toga.

Volite li pak prirodu, zaputite se do Crvenih stijena, remek dijela prirode koje će vas oduševiti kad mu priđete. Dočekat će vas okomito raslojene stijene crvene boje koje se strmo spuštaju u more, a možete i organizirati posjete Modroj i Zelenoj špilji do kojih ćete s gliserom stići za čas.

Nećete s Hvara otići bez da se i dobro najedete. Jednostavno prošećite i dozvolite mirisima koji stižu iz mnogobrojnih konoba i restorana da vas uvedu u gastronomsku ponudu ovog kraja.

Hvar vole i ljubitelji vina, a mi znamo i zašto. Ovdje se vinova loza uzgaja još od 384. godine, a kvaliteta je na toliko visokoj razini da se vino izvozi diljem Mediterana, ali i cijelog svijeta. Volite li vino, upustite se u neku od vinskih tura i dobro se zabavite.

Hvar je najduži i najsunčaniji otok na hrvatskom Jadranu, stoga vam lijepog vremena neće nedostajati. Razloga za posjetu ima više od 1000, a ono što vam nedostaje uz pregršt sadržaja je i mjesto gdje ćete se odmoriti.

Naša je preporuka hotel Sirena koji se smjestio samo 2 kilometra od centra starog grada Hvara, u mirnoj uvali Mala Garška. Uživat ćete u pogledima na more, a do plaže će vas dijeliti samo nekoliko koraka. Volite li all inclusive tretman i želite na ljetovanje u srpnju, ovo je prava ponuda za vas. Iskoristite je!

Ako pak ste na Jadran planirali u kolovozu ili rujnu, provjerite ovu ponudu koja će vas natjerati da je rezervirate odmah. Podržite naše, ljetujte na Jadranu i ove godine za svoj odmor odaberite Hvar gdje vas čeka jedinstven spoj bogate mediteranske prirode, bogate i složene kulturno-povijesne baštine i modernog turističkog luksuza!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju