Ima li što ljepše od jutra u prirodi uz mirise kave i toplih peciva? Zasigurno ima, ali za takav doživljaj praktično je imati kakav pametni, prijenosni gadget.

Moglo bi se reći da je GoSun Go najprenosivija prijenosna solarna pećnica na tržištu. Sa svojih 907 grama ne predstavlja ogroman teret. Idealna je i za kampiranje, pogotovo ako se ne želite opterećivati gomilom stvari, ali ni odreći guštanja u toplom obroku.

Zahvaljujući pametnoj tehnologiji čak i za oblačnih dana nema opasnosti da nećete moći peći i kuhati. U vakuumskoj cijevi koja pretvara osamdeset posto sunčevih zraka u toplinu odigrava se čitava čarolija koja može upržiti do moćnih 290 celzijevaca za sunčanih dana. Stoga za 20 do 45 minuta možete imati pristojan obrok.

Osim cijene od oko 800 kuna za pećnicu na Amazonu treba uračunati i novac koji ćete potrošiti na shipping. Osim staklene cijevi i dva parabolična reflektora u paketu dolaze i posuda za kuhanje od nehrđajućeg čelika, silikonske posude za kuhanje, postolje, četka za čišćenje, korisnički priručnik, kao i mini kuharica ako vam ponestane inspiracije.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju