Grad koji je više puta odigrao važne uloge u svjetskoj povijesti danas je kulturna prijestolnica Europe. Ležeran način života i sloboda koja vlada berlinskim ulicama je ono što na prvu osvoji svakog posjetitelja. Berlin je grad koji nudi bezbroj mogućnosti, a neke njegove glavne atrakcije, odnosno stvari koje biste svakako trebali pri prvom dolasku potažite ovdje

Do Berlina ovog ljeta povoljno iz Splita možete u sljedećim terminima:

2. 7. 2021. – 5. 7. 2021. – 622 kn
7. 7. 2021. – 14. 7. 2021. – 493 kn
21. 7. 2021. – 28. 7. 2021. – 501 kn
3. 7. 2021. – 9. 7. 2021. – 857 kn


Let od Zadra do Berlina traje oko 1 sat i 45 minuta, a putujete kompanijom Easy Jet. Ako vas brinu dimenzije prtljage, pročitajte naš članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu, a podsjetite se i zašto se cijene avionskih karti toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Politika prtljage kod Easy Jet kompanije

Svatko može uzeti na put jednu malu kabinsku torbu po osobi (maksimalne veličine 45 x 36 x 20 cm, uključujući ručke ili kotače), koja mora stati ispod sjedala ispred vas. To bi trebalo biti dovoljno da ponesete sve najvažnije za svoje putovanje ili za kratko putovanje. Ne postoji ograničenje težine, ali tražimo da torbu možete sami podići i nositi. Za nešto duža putovanja morat ćete odabrati dodatnu prtljagu. Više informacija potražite ovdje.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Italiji. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju