Spavate li u luksuznom šatorom ili kolibi, prvo što ćete ujutro vidjeti jest more. To sigurno liječi organizam na sve moguće načine, a uvjereni smo da vam je želja za odmorom i pravom rehabilitacijom duše i tijela itekako potrebna. Obonjan je mjesto baš za to jer, složit ćete se, izgleda kao mjesto božanskog užitka.

S obzirom na to da je Obonjan donedavno bio divlji otok, poznat po velikoj količini zmija, idejni začetnik nije imao lak zadatak. Danas otok danju izgleda kao oaza mira i opuštanja, a noću privlači festivalima. Svake se godine dodatno ulažu napori kako bi resort bio baš po mjeri gosta. To pokazuje i podatak da su smještajni kapaciteti za ovu sezonu gotovo popunjeni. A ovo bi mogli biti razlozi za to.

Smještajni kapaciteti nalaze se uz more. Opremljeni su vrtnim namještajem, terasom, klimatizacijski uređajima, neograničenim bežičnim internetom. Luksuzni šatori i drvene kolibe izrađene su od prirodnih materijala jer se u cijelom resortu primjenjuje "eco friendly” filozofija.

Slično je i u gastronomiji – naglasak je na organskoj i svježoj prehrani.

Sa željom da bude potpuno drukčije mjesto za ljetovanje u Hrvatskoj, Obonjan je lokacija na kojoj možete sudjelovati u relaksirajućim programima i radionicama. Mnogi gosti dan započinju jogom na plaži, a završavaju s kinoprojekcijama ili u noćnim klubovima.

Posjetitelji dan upotpunjuju sportovima na vodi, ronjenjem ili vožnjom kanua, za koje ćete morati izdvojiti koju kunu više. Dostupni su i bazeni s pogledom ili oni s morskom vodom, a tijekom godišnjeg odmora možete si priuštiti i dan za wellness.

Tijekom sezone Obonjan je mjesto i za brojne festivale i glazbene nastupe. Zanimljivi izvođači nastupaju gotovo svakog dana, a ovdje možete pogledati tko ove sezone stiže na otok. Oni koji ipak neće uspjeti ljetovati u ovom ''raju na zemlji'' ne moraju se previše brinuti – jer mjesta za božanski užitak u Hrvatskoj ima napretek.

Advertisement

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju