Mali plac After Work u Katranu, uz podršku ekipe Shock Show Industrije, okupit će brojne male lokalne proizvođače organske hrane, a Katranova vrata će biti otvorena od 15 do 20 sati svima koji vole i misle zdravo. Na stolovima vas čeka lokalno proizvedena hrana, a iza stolova mali proizvođači od kojih iz prve ruke možete doznati sve o njihovim proizvodima te procesu uzgoja i proizvodnje. Vikendima vas Mali plac očekuje uobičajeno na Tavanu, svake subote od 11 do 17 sati.


Dodatni termin tijekom tjedna i novi prostor predstavljaju iskorak u dosadašnjem konceptu Malog placa, ukazujući na sve istaknutiju potrebu projekta da postane što dostupniji većem broju ljudi i najavljujući njegovo daljnje razvijanje.

Na Malom placu možete pronaći mnogobrojne organske namirnice kao što su svježe voće i povrće, prirodni sokovi, med, proizvodi od industrijske konoplje i aronije, tjestenina s nojevim jajima, maslinovo i bučino ulje, prirodna kozmetika i drugo.


Mali plac je od svog početka puno više od 'placa'. To je mjesto susreta, druženja, kušanja, informiranja, razmjene, odnosno platforma za povezivanje velikog broja lokalnih proizvođača i vas/nas.

Shock Show Industrija je kulturološka udruga koja, osim tjednih organiziranja koncerata, tuluma, predstava, performansa i radionica, uživa u otvaranju svojih prostora drugim udrugama te širenju svojih i tuđih krugova i vidokruga.

Više informacija na Facebooku...
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju