Mali plac je odlučio podržati Frooom 2014. - interdisciplinarne filmske radionice za djecu i mlade, koje organiziraju totalno kreativni i otkačeni Bacači sjenki na Tuškancu u periodu od 16.6. do 11.7.

Mali plac na Tavanu će gostovati četvrtcima 26.6., 3.7. i 10.7. od 10:30 do 17:00 sati, smješten u hladu Tuškanačke šumice odnosno parka pored kina Tuškanac u kojemu će se vrtjeti dječji filmovi poput Kekeca, Imam dvije mame i dva tate, i mnogi drugi dječji klasici kako tuzemni tako i inozemni!

Nadalje, s Matijom Belkovićem, koji otvara pržionicu kave u dvorištu svoga Cafea u Dvorištu druženje se odvija 28.6. (subota) od 11 do 18 sati. Najavljeno je i iznenađenje: omara. Pa si vi mislite!

Srpanj započinje otvorenjem Art Jama ispred HDLU-a gdje će Mali plac biti prateći, jestivi event uz izložbu Humans of Zagreb (fejzbučari znaju da je to inačica Humans of New York foto kampanje). Dakle, 5.7. posjetite ovaj pokretni sajam zdrave hrane i pića ispred HDLU-a od 18:00 do 23:00, i tako svake subote do kraja toga mjeseca. Kolovoz će provesti odmarajući se negdje na moru ili u Zagrebu. Do tada - slijedite mali plac u stopu! Nećete požaliti!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju